Προφίλ

Το FOTO ΚΛΙΚ δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας/φωτογραφίας, από την σύλληψη της εικόνας είτε αυτή προέρχεται από ψηφιακό είτε από αναλογικό μέσο και μέχρι την τελική της μορφή, η οποία μπορεί να είναι είτε εκτυπώσιμη είτε έτοιμη προς προβολή.

Μάθετε για τις δυνατότητες της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και ανακαλύψτε τον κόσμο του ρετούς, των επιχρωματισμών, της αλλαγής φόντου καθώς και τις ψηφιακές δημιουργίες με τη σύνθεση και την επεξεργασία των φωτογραφιών. Δείτε τα δείγματα των δυνατοτήτων που έχει η χρήση Υ/Η στην επεξεργασία της εικόνας.

Δείτε τις ψηφιακές εφαρμογές για τον γάμο και για την βάφτιση (ψηφιακά άλμπουμ, προσκλητήρια). Συνδυάστε την ψηφιακή σύνθεση με το κλασσικό και δημιουργείστε άλμπουμ γάμου ή βάφτισης με ψηφιακά επεξεργασμένο περιεχόμενο το οποίο τυπώνεται σε διάφορα μεγέθη και δένεται με ιδιαίτερη κατασκευή.

Μάθετε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει το ψηφιακό εργαστήριο του FOTO ΚΛΙΚ και παραγγείλτε τις δικές σας δημιουργίες. Εκτυπώσεις, μεγεθύνσεις, πόστερ, δημιουργίες αλμπουμ, μακέτες και πολλά άλλα.

espa banner